Yamaha EW400 76 Tuş Klavye

Yamaha EW400 76 Tuş Klavye

Marka : Yamaha


Yamaha EW400 76 Tuş Klavye


Yamaha EW400midi klavye kategorisindeki, yamaha mimarisinin bir parçası olan oldukça kullanışlı ve kaliteli 76 tuş klavye modelidir.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın!



Özellikler

Yeni Canlı'yı içeren 758 yüksek kaliteli ses! Kuyruklu piyano sesi


PSR-EW400, akustikden elektrikli cihazlara kadar 758 yüksek kaliteli ses içerir. Yeni Canlı! Grand Piano sesli piyano performanslarını ilham verici ve etkileyici kılar. PSR-EW400 ayrıca 8 Tatlıya sahiptir! sesler ve 3 Serin! Her bir sesin gerçekliğini ve kendine özgü özelliklerini yakalamak için Yamaha'nın gelişmiş örnekleme teknolojilerini kullanan sesler.

12cm + 12W amplifikatörlü, 12 cm bas refleksli hoparlörler


12W + 12W amplifikatörler, güçlü, kristal netliğinde ses sağlayan ve bağımsız performans durumlarında sağlam destek sunan yüksek çözünürlüklü 12 cm Bas Refleks hoparlörlere güç sağlar.

76 adet normal boyutlarda tuş ve 48-notalı polifoni.


76 tuş ve 48 notalı polifonik, daha fazla ifade ve esneklik ile performans göstermenizi sağlar. Bir not düşmeden karmaşık müzikal pasajlar oynayabilirsiniz!

Bireysel L / R çıkışı


Profesyonel ses çıkışları, bir PA sistemine veya stüdyo donanımına kolay ve hızlı bir şekilde bağlanmayı sağlar.

Atanabilir gerçek zamanlı kontrol düğmeleri, DSP Etkileri ve Pitch Bend


İkili bir analog sentezleyici gibi sesin içinde filtreleyip ayarlayabilmenizi sağlar.

Dinamik ve etkileyici canlı performans için 10 adet yeni DSP efekti, düğmeler tarafından atanabilir ve kontrol edilebilir.

Saksafon ya da Trompet gibi ses perdesinin ayarlanması.

Ses ve MIDI yetenekleri ile bağlantı

PSR-EW400, USB TO HOST terminali * üzerinden ses aktarımına sahiptir. Performansınızı bilgisayarınıza veya akıllı cihazınıza kaydedebilirsiniz.

İOS cihazınıza bağlanmak, uygulamalarla birlikte yeni bir MIDI denetimi boyutu ekler.

Harici bir ses çaları AUX IN jakına bağlayın ve en sevdiğiniz şarkılarla birlikte oynayabilirsiniz. Yerleşik, gelişmiş Melodi Bastırıcı, orijinal kayıtların vokal ve melodi satırlarının sesini düşürür, bu bölüm sizi oynamak için açık kalır **.

* İOS cihaz bağlantısı için, "iPhone / iPad Bağlantı Kılavuzu" na bakın.

** Şarkıya bağlı olarak, melodi parçasının hacmi etkilenmeyebilir.


iPhone / iPad Bağlantı Kılavuzu

USB’den CİHAZ Bağlantısı


Cihazdaki USB TO DEVICE terminali, ayarlarınızı ve şarkılarınızı bir USB flash sürücüye yükleyip kaydetmenize ve ayrıca PC'nizden veri aktarmanıza olanak tanır.

Kendi oluklarınızı oluşturmak için desen fonksiyonu - 25 desen


Pattern fonksiyonu, parmaklarınızın ucunda bir sürü güçlü döngü ve vuruş yapar ve anında bir DJ gibi dinamik olarak çeşitli müzikler yaratmanızı sağlar. Ve daha özgün performans için Crossfade ve Retrigger işlevlerini deneyin.

Arpej Fonksiyonu

Daha fazla çalınması için Arpej çalıştırmalı giderilmiştir. Yeni tutma (tutma) modu ve özel tuş aralığı daha fazla müzik. 150 Arpej örnek kaydı çalmak veya otomatik olarak ayarlanıp limitsiz bir yaratıcılık sağlamak.

Dünya çapında sesler müziğinizi destekliyor


Etnik sesler ve ölçek ayarlamaları zengin bir dizi, Latin, Hint, Arapça, Afrika, Çince ve daha fazlası dahil olmak üzere dünya çapında birçok müzik tarzının keyfini çıkarmanızı sağlar.

Yamaha Eğitim Paketi (Y.E.S)

Bulunduğunuz seviyeye uygun uygun dersler bulunuyor. Sol, sağ ya da iki elinize adım adım derslerinizi. Yamaha Eğitim Takımı (Y.E.S.) kabiliyetiniz nasıl olursa olsun kendinizi kendinize çalmayı öğrenmek. EVET. şarkıları bulmak öğrenmenize yardımcı olur.

Müzik

Hızlı bir şarkı için hemen çalmaya başlayabilmeniz için Müzik dinleme en iyi ve Sesleri otomatik olarak seçer.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR