Superlux 4U2Set Ses Analizör

Superlux 4U2Set Ses Analizör

Marka : Superlux

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Superlux 4U2Set Ses Analizör


Superlux 4U2Set, eferans mikrofonlar, kablolar, güç kaynağı, CD-ROM ve bir plastik kasa seti içeren ses analizörü modelidir. 

En ucuz superlux 4U2Set fiyatı yonkamuzikmarket.com'da


4U2Set Özellikleri


Seslerinizi kontrol altın da tutun!!

Spektral Superlux bir taşınabilir ses analizörüdür. Herhangi bir profesyonel bir ses mühendisi için bir zorunludur. Set referans mikrofonlar, kablolar, güç kaynağı, CD-ROM ve bir plastik kasa seti analizörü içerir.

Real Time Analyzer net, sezgisel bir PDA tarzı mevcuttur cihazdır. Bu sistemi kurmak ve ayarlama için gerekli tüm araçları içerir. Gerçek Zamanlı Analyzer Ses Düzeyi Ölçer RTA kanal karşılaştırma Polarite kontrol Reverbation Zaman Bozulma ve Gürültü Analyzer, Spectrum Analyzer Dengeleme Hesaplama iki giriş stereo karşılaştırmak için çok kullanışlıdır.

Tüm fonksiyonlar hızla dokunmatik ekran üzerinden ulaşılabilir. CD test tonları ve hassas müzisyenlerin gelmeden önce ekipmanı ayarlamanıza yardımcı desenleri içerir. Sonuçlar daha sonra karşılaştırma için saklanabilir. Birim depolama ve eski hafızalı sonraki alımı için bir PC'ye bağlanabilir. Sistem iki referans mikrofon içerir. Bir el kontrolü ve paketin bir parçası olan küçük tripod ikinci her yerde, doğrudan yerleştirilebilir.

  


2 Yıl Garanti

Hızlı Kargo

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR