Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye Monitör Kulaklık Full Paket-10

Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye Monitör Kulaklık Full Paket-10

Marka : Lastvoice

 

Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye Monitör Kulaklık Full Paket-10


Stüdyo ekipmanları full paket-10ses kartı, midi klavye, monitör, kulaklık ve benzeri birçok ürünün bulunduğu bu ekipmanları sizler için bir araya getirdik.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın!



İçerik:
1 Adet Mackie CR4 Aktif Multimedya Stüdyo Referans Monitörü
1 Adet Focusrite Scarlett 2i2 Studio MK2 Stüdyo Paketi
1 Adet Recording NB40 Profesyonel Stüdyo Masa Mikrofon Standı
1 Adet Pop Shıeld PS-01 Profeyonel Stüdyo Pop Filtre
1 Adet Nektar Impact LX61+ USB Midi Klavye
1 Adet Lastvoice Msm-2 Black Metal Shock Mount
1 Adet Gerekli Kablo ve Ekipmanlar
2 Adet Lastvoice Mnt-07 Hifi Stüdyo Referans Monitör Standı Sehpası
 


Mackie CR4 Aktif Multimedya Stüdyo Referans Monitörü
Özenle geliştirilen model özellikleri ve iyileştirilmiş ses bileşenleriyle Mackie Cr4 hoparlör, tüm müzik türlerinde en ideal performansı sağlar. Birbirinden farklı müzik türlerinde, ses akışı ve doğal karakteristiğiyle ekonomik yoldan yüksek performans elde etmenizi sağlar.
Hafif tasarımı ile taşınabilir ses sistemi formunda kullanılabilen, ev stüdyo sistemleri dahilinde profesyonellik sağlayan bir üründür. İki yollu tasarımıyla 1 aktif, 1 pasif hoparlör sistemi sağlayan Mackie hoparlör, 0,75 inç kubbe tweeter tasarımıyla müzik şıklığı sunar.

Focusrite Scarlett 2i2 Studio MK2 Stüdyo Paketi
Bu ürünlerin özellikleri paket içeriği geniş olduğu için geniş bir içeriye sahiptir. İçeriğinde kulaklıklar, HP 60 kapalı stüdyo tipi kulaklık olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda mikrofon ve kablo var kristal berraklıkta tasarlanan genelde condenser olarak satışa sunulan ürünlerdir. Scarlett olarak bilmen stüdyo kalitesinde kayıt için dünyanın en çok satan siz ara yüz olarak ifade edilebilir. Focusrite Scarlett 2i2 Studio MK2 Stüdyo Paketi özellikleri mükemmel ses sistemi sunarak ev ortamınız da stüdyo yaratmamıza yardımcı olur.

Nektar Impact LX61+ USB Midi Klavye
Klavye modellerinin bu türleri nektar markalı ürünlerin en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sizlere sunmuş olduğu ürünler olarak ifade edilebilir. Nektar Impact LX61+ USB Midi Klavye Ürünleri görsel olarak klavye biçiminde olup dikdörtgen şeklinde bir görünüme sahip ürünler olarak ifade edilebilir. 61* velocity sensitive tuş takımı yine geniş kapsamda bir ürün özelliği sunar. Kaliteli ürünlerin yanı sıra dünya markalarında evinize kadar taşıyan ürünler aynı zamanda tanınan ve sevilen birçok markayı kullanmanıza yardımcı olur. Ürünleri hızlı gönderim seçenekleriyle kısa sürede ulaşmasına yardımcı olur.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR