Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye Kulaklık Full Paket-6

Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye Kulaklık Full Paket-6

Marka : Lastvoice

 

Stüdyo Ekipmanları Ses Kartı Midi Klavye Kulaklık Full Paket-6

Stüdyo ekipmanları full paket-6ses kartı, midi klavye, kulaklık ve benzeri birçok ürünün bulunduğu bu ekipmanları sizler için bir araya getirdik.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın!


İçerik:
1 Adet Focusrite Scarlett 2i2 Studio MK2 Stüdyo Paketi
1 Adet Recording NB40 Profesyonel Stüdyo Masa Mikrofon Standı
1 Adet Pop Shıeld PS-01 Profeyonel Stüdyo Pop Filtre
1 Adet Novation Launchkey Mini Mk2 Midi Klavye
1 Adet Lastvoice Msm-2 Black Metal Shock Mount
1 Adet Gerekli Kablo ve Ekipmanlar


Focusrite Scarlett 2i2 Studio MK2 Stüdyo Paketi
Bu paketler genellikle ev kayıt stüdyo paketler olarak bilinmektedir. Zaman kaybetmeye bırakarak evde kayıt için kolay bir yöntem sağlayabilmek için bu paketleri alabilirsiniz. Aynı zamanda bütün gecenizi ekipman karşılaştırarak harcayabilir ya da yapmış olduğumuz demo müziklerinizi kaydederek değerlendirmenizi sağlayabilirsiniz. Focusrite Scarlett 2i2 Studio MK2 Stüdyo Paketi İçerik olarak zengin bir ekipman sistemine sahiptir mesela içeriğinde kulaklıklar, mikrofon ve kablolar, Scarlett 2i2 Ürünleri bulunmaktadır bu ürünler evde müzik yaparken kolaylıkla kullanabilir müzik sisteminizi evinize taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda evinizi bir stüdyo ortamına çevirebilirsiniz.

Novation Launchkey Mini Mk2 Midi Klavye
Özellik olarak geniş bir yelpazeye sahip olan bu klavye ürünleri kompakt ve taşınabilir MIDI klavye denetleyicisidir. Küçük olabilir ve masanızda karmaşıklığı bozmadan yeni parçalar eklemenize ihtiyacınız olan her şeyi verir. Elektronik müzik üretmenin kolay ve eğlenceli olabilmesi için bu tasarımları Hizmetinize sunarak sorunsuz bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Novation Launchkey Mini Mk2 Midi Klavye Özellikleri Olarak ayrıca 16 kızı duyarlı bir yastık ve klipler çıkarmaya atım yapmanıza izin verir. Klipler yüklendiğinde ise çalınırken kaydedilmiş olan ve size göstermek için bu ışıklar yanarlar.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR