Shure ULXD14E/83 Telsiz Yaka Mikrofon Seti

Shure ULXD14E/83 Telsiz Yaka Mikrofon Seti

Marka : Shure

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Shure ULXD14E/83 Telsiz Yaka Mikrofon Seti

          

Shure Ulxd14e/83, shure ulxd14e alıcı sistem ve wl183 yaka mikrofonundan oluşan shure kablosuz yaka mikrofonu setidir.En ucuz Shure Ulxd14e/83 fiyatı yonkamuzikmarket.com'da

     

Shure ULXD14 / 83-G50 Hakkında


Shure ULXD14 / 83-G50 Dijital Kablosuz Lavalier Mikrofon Sistemi şeffaf, 24-bit dijital ses iletimi, uzlaşmaz ses netliği, son derece verimli RF performansı, güvenli sinyal şifreleme ve gelişmiş şarj sunar. Bu sistem hands-free konuşma ve performanslar için ULX-D alıcısı, ULXD1 bodypack verici ve WL183 yaka mikrofonu bulunmaktadır.


Verici ve alıcı Hem herhangi bir uygulama için yeterli engebeli hale galvanizli çelikten imal edilmiştir. Onun 24-bit / 48kHz dijital ses kalitesi, geniş frekans tepkisi ve kablolu mikrofonlar ile eşanlamlı olduğunu bir ses kalitesi 120 dB dinamik aralık sonucu.


Onun verimli ve istikrarlı RF performansı 64MHz genel ayarlama aralığı, tek 6 MHz TV kanalında 14 aktif vericileri ve bir frekans bandında 60 uyumlu kanallara destek kadar sahiptir. ULX-D optimize tarama otomatik olarak bulur ve mevcut en temiz frekansları dağıtır ve parazit mevcut olduğunda parazit algılama uyarıları anında onay verin.


Sistemin 256-bit şifreleme sinyal güvenli RF sinyali gönderir. Ek özellikler verimli pil ücretleri için akıllı Shure pil devresi, kapsamlı LCD ekranlar, XLR ve 1/4 "phone dengeli çıkışları, Ethernet ağ yeteneği çok daha fazlasını içerir


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR