Shure BLX14RE/W85 Kablosuz Yaka Mikrofonu

Shure BLX14RE/W85 Kablosuz Yaka Mikrofonu

Marka : Shure

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Shure BLX14RE/W85 Kablosuz Yaka Mikrofonu

 

Shure BLX14RE/W85, shure blx14re alıcı ve shure w85 kablosuz yaka mikrofonunun birleşiminden oluşan shure kablosuz yaka mikrofonu setidir. En ucuz shure blx14re/w85 fiyatı yonkamuzikmarket.com'da. Canlı performans ve toplantı salonlarının vazgeçilmezi olan Shure BLX14RE/W85 en ucuz fiyat garantisi ile sadece yonkamuzikmarket.com'da.

  

Shure BLX1 Bel pedi

 

Dayanıklı BLX 1 hafif, ergonomik bir tasarıma ve ayarlanabilir kazanç kontrolü bulunmaktadır. BLX® Telsiz Sistemleri ile kullanım için.

Özellikler

Hızlı ve kolay alıcı frekans eşleştirme

Shure Yaka, kulaklık, kulaklık seti ve enstrüman mikrofonları ve gitar kabloları ile kullanılmak üzere TQG bağlantısı

 

Kolayca erişilebilir Açma / Kapama düğmesi

  

Shure BLX4R Receıver Alıcı

   

Rafa monte ve sahip sağlam metal konstrüksiyon, BLX4R basit kurulum ve sezgisel kontroller sunar. Tek dokunuş QuickScan frekans seçimi hızla müdahale durumunda en açık frekansını bulur. Çıkarılabilir antenler hızlı anten dağıtım için izin verir. BLX® Telsiz Sistemleri ile kullanım için.

Dahil montaj kitini Rack.

 

Özellikler


XLR ve ¼ "çıkış konnektörleri

Mikroişlemci kontrollü dahili anten çeşitliliği

İki renkli ses durum göstergesi LED

Yeşil: Normal ses seviyeleri

Kırmızı: Aşırı ses düzeyleri (aşırı yük / kırpma)

Ayarlanabilir çıkış seviyesi

Detaylı RF ve ses ölçüm LCD ekran

  

Shure W85 Mikrofon

   

Modeller WL183, WL184 ve WL185 kablosuz gövde paketi vericisi ile kullanılmak üzere tasarlanmış yaka elektret kondansatör mikrofon bulunmaktadır. Her mikrofon 1.2 metre (4 ft.) Kablo minyatür 4-pinli mini konnektör ile sonlandırılmış bulunmaktadır. Dahil kravat klip yerleştirme esnekliği için 90 derecelik aralıklarla döndürülebilir.

Tüm modeller hücresel RF cihazları ve dijital bodypack vericilerinden müdahalesine karşı koruyan Comm Shield Teknolojisini bulunuyor.

WL183, WL184 ve WL185 ayrı satılır.

Özellikler

WL183 (Çok Yönlü): Genel amaçlı ses güçlendirme, kayıt ya da uzaktan izleme uygulamaları için önerilir. Düşük taşıma gürültüsü. Pickup açısı: 360 derece.

WL184 (Supercardioid): ortam gürültüsü ve dar pikap açısı yüksek reddini gerektiren ses güçlendirme uygulamaları için önerilir. Ön camın kullanılması önemle tavsiye edilir. Pickup açısı: 115 derece.

WL185 (Kardioid): ortam gürültüsü iyi reddini gerektiren genel amaçlı ses güçlendirme uygulamaları için önerilir. Ön camın kullanılması önemle tavsiye edilir. Pickup açısı: 130 derece.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR