Shure BLX14E/P31 Telsiz Headset Kulaklık Mikrofon
Shure BLX14E/P31 Telsiz Headset Kulaklık Mikrofon

Shure BLX14E/P31 Kablosuz Headset Kulaklık Mikrofon

Marka : Shure

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Shure blx14e/p31

Kondenser kayıt özelliğinde tasarım edilen Shure blx14e/p31 mikrofon, headset türünde üretilmiştir. Üçlü set olarak satışa sunulan ürün, bodypack verici cihaz, alıcı cihaz ve baş tipi mikrofon seçenekleriyle hazırlanmıştır. 14 saat kesintisiz çalışma özelliği sunan mikrofon, 2 adet pil ile çalışıyor.

Şahane Shure kalitesi, nitelikli performans ve stüdyo ses kalitesinde tasarım özellikleriyle, ergonomik ve rahattır.


Shure blx14e/p31 Paket İçeriği

BLX 1 verici cihaz, BLX 4 tek kanallı alıcı cihaz ve PGA31-TQG kulaklık kondenser mikrofon içerikleri ile hazırlanan hazır set, eksiksiz ses sistemi olarak tasarım edilmiştir. 100 metre kapsama alanı sunan kondenser mikrofon, kardiod özelliği ile doğal ve berrak ses iletimi sağlar. Set içeriğinde güç kablosu, mikrofon klipsi ve kullanım kılavuzu bulunuyor. 


Shure blx14e/p31 Mikrofon Özellikleri

Kablosuz ses sistemleri kategorisinde tasarım edilen Shure mikrofon, sezgisel arayüzü ve hassas konfigürasyon ile canlı uygulamalarda stüdyo kalitesi sağlar. 2 AA pil ile çalışan mikrofon, hafif tasarımı ve ergonomik yapısı ile uzun süreli kullanımlarda konfor sağlar. 

Hızlı ve kolay frekans eşleştirme kombinasyonu ve tüm kablosuz Shure cihazlar ile entegre kullanım özellikleri, Shure blx14e/p31 mikrofonun tüm alanlarda tercih edilmesini sağlıyor. Açma- kapama düğmesiyle rahatlık sağlayan tasarım, kolay kurulum özellikleri sunar.


Shure blx14e/p31 Alıcı Cihaz Özellikleri

Mikroişlemci kontrol sunan ve dahili anten çeşitliliği ile tek kanallı kablosuz alıcı sistem sunan cihaz, tek dokunuşlar frekans seçim opsiyonu sağlar. QuickScan sistemi ve en hızlı sürede frekans eşleşme kombinasyonu ile açık ve kapalı alanlarda ideal performans sağlar.

XLR çıkışı ve ¼ inç çıkış konnektörleri ile bağlantılı kullanım özellikleri sağlayan cihaz, iki renkli ses durum göstergesiyle fonksiyonel kullanım sağlar. 12 bölgeli alıcı sistem niteliklerinde dizayn edilen ses sistemi, iletişim etkinlikleri ve ses uygulamalarında kaliteli sunum sağlar.


Shure blx14e/p31 Kondenser Özellikleri

Kablosuz kardiod özelliklerinde tasarım edilen Shure blx14e/p31 mikrofon, kapasitif kulaklık mikrofonu kategorisinde yer alıyor. Headset mikrofon olarak kullanılan ses sistemi, kardiod kutup desenlidir.

Kondenser kartuşu ile nitelikli ses akışı sağlayan mikrofon, TA4F konnektör tasarımı olan tüm Shure cihazlar ile senkronize kullanım olanağı sağlar. Güvenilir cihaz özellikleri kullanıcı dostu tasarım ve kullanım olanaklarıyla pek çok uygulamada tercih edilen sistemdir.

Yüksek geri bildirim kazanç sistemi ve ideal eksen sistemi ile sahne performanslarında stüdyo ses kalitesi sağlar. Mikrofon setiyle birlikte verilen BLX, TOQ 4pinli konnektör özelliğine sahiptir. 

Esnek tel yapısı ile ergonomik yapıda tasarım edilen mikrofon, aktif hoparlörler ile rahat kullanış sağlar. Net ve detaylı vokal uygulamaları, kalıcı olarak şarj edilmiş elektret kondansatör kartuşuyla profesyonel ses iletimleri sağlar.


Shure blx14e/p31 Mikrofon Fiyatları

Gelişmiş ses kalitesi ve gürültü susturucu opsiyonları ile şahane bir form sunan Shure blx14e/p31 fiyatı ile cazip ürünler arasında yer alır. İdeal frekans aralığı, headworm tasarım özelliğiyle pürüzsüz akış sağlar.

60 Hz- 20000 Hz frekans aralığıyla headset mikrofon kategorisinde yer alan ürün, en çok tercih edilen ses sistemlerinden biridir. Teknik özellikleri, alıcı ve verici cihaz ürün detaylarına online sistemden erişebilir, ekonomik fiyat avantajı ile satın alabilirsiniz.

Kampanyalı fiyat avantajı, kredi kartları ile yapılan alışverişlerde taksitlendirme seçenekleri ve %100 orijinal ürün garantisiyle dilediğiniz her an sipariş verebilirsiniz. Güvenilir ödeme ağı ve Türkiye’nin her noktasına stok dahilinde aynı gün kargo avantajı ile hızlı sipariş verebilirsiniz.

Shure blx14e/p31 mikrofon kiti, tüm profesyonel alanlarda en iyi sonucu elde etmenizi sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR