Shure Beta 58A Dinamik Vokal Mikrofon

Shure Beta 58A Dinamik Vokal Mikrofon

Marka : Shure

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Shure Beta 58a

Vokal mikrofonu kategorisine Shure kalitesiyle eklenen Beta 58a, kardiod kutup deseninin süper versiyonu ile dizayn edilmiştir. Canlı performanslar için geliştirilen model, tüm projelerde başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlar. Stüdyo kalitesi ve özel bileşen kombinasyonlarıyla tasarlanan Shure Beta 58a, eksiksiz set içerikleriyle satışa sunuluyor.


Shure Beta 58a Mikrofon Özellikleri

Yüksek performans kazandıran vokal mikrofonu, vokal uygulamaları için geniş frekans aralığı sunar. Bas ve tiz iletimlerinin en iyi frekanslarda sağlanması, gerçek ses kalitesinin sıcak ve berrak tonda akışması için özenle tasarlanmıştır.

Stüdyo vokal mikrofonu niteliğiyle, canlı performanslarda da kullanılan Beta 58a, ergonomik tasarım özelliğiyle el tipi mikrofon kategorisinde imal edilmiştir. Süper kadiyot deseni ve dinamik kartuşu ile muazzam kalite sunar.

Kablolu olarak sunulan Shure Beta 58a mikrofonun, kablosuz versiyonu bulunuyor. Kullanım tercihine göre ister kablolu ister portatif olarak kullanabilir, şahane ses kalitesini tüm alanlarda edinebilirsiniz.


Shure Beta 58a Paket İçerikleri

Özel paketi ile kullanıma hazır şekilde satışa sunulan Shure Beta 58a fiyat avantajı sağlayan set içerikleri ile donanımlıdır. Mikrofon klipsi ve adaptörü kutu içerisinde bulunan Beta mikrofon, özel saklama çantası ile satışa sunuluyor. Toz, nem ve çeşitli dış faktörlerden korunmayı sağlayan özel kılıfı sayesinde, konforlu kullanım sağlayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu tasarım özellikleri ve kolay kullanılabilir formuyla imal edilen Shure mikrofon, kit içeriğinde kullanım kılavuzu ile birlikte sunuluyor. Dinamik ses mikrofonu ile tüm profesyonel alanlarda muhteşem projeler üretebilirsiniz.


Shure Beta 58a Tasarım Özellikleri

Ses güçlendirme fonksiyonları ile iyileştirilmiş özellikler sunan Shure Beta 58a mikrofon, supercardiod deseniyle dinamik bir mikrofondur. Ses ve müzik sektörünün en çok çok tercih edilen ürünü olan Beta 58a, frekans aralığı ile tüm vokal uygulamalarına uygundur.

Metal gövdesi ile tüm darbelere dayanıklıdır. Deforme olmayı önleyen gövde yapısı sayesinde, açık ve kapalı alan kullanımlarına uygundur. 2 yıl garantili olarak sunulan shure mikrofon, uzun yıllar boyunca sağlam şekilde kullanmanızı, ses karakteristiğinde daima kaliteli kullanım elde etmenizi sağlar. 


Shure Beta 58a Teknik Donanımları

Shure Beta 58a mikrofon, ideal şekilli frekans opsiyonları ile farklı ses iletimlerinde pürüzsüz akış sağlar. Şok montaj sistemi ile tüm titreşimler engellenerek, en nitelikli ses iletimleri sağlanır. Kaliteli konstrüksiyon ve üst seviye performansı ile sahne ve stüdyoların en çok tercih edilen mikrofonudur.

Yakın vokal uygulamalarında efektlerin kontrolünü sağlamak için orta kademe aydınlatma kullanılmıştır. Frekans tepkisi bas kombinasyonu ile uyarlama sağlar. Yüksek volüme ve farklı tonlardaki vokal uygulamaları için işlev sağlayan frekans yelpazesi, berrak ve soft şekilde sinyal iletimi sağlar.

Yüksek kazanç sistemi ve eksen dışı seslerin önlenmesi için tek tip süper kardiod tasarımı uygulanmıştır. Neodimyum mıknatıs kullanılarak yüksek sinyal ve gürültü unsurları önlenmiştir. Daima pak ve berrak kullanım sağlar.


Shure Beta 58a Teknik ve Yapı Özellikleri

Sağlamlaştırılmış çelik ızgara modülü ile kötüye kullanımlar önlenir. Aşınmalara karşı dayanım gösteren Shure Beta 58a, mekanik gürültülerin ve arka plan seslerinin susturulmasını dağlar.

Pnömatik şok montaj sistemiyle, değişken yük empedanslarından etkilenmez. Güvenilir kullanımıyla podcast- voice over ve canlı vokal kullanımlarına uygundur. Teknik özellikleriyse şu şekildedir;

Kutup Deseni; supercardioid

Frekans tepkisi; ısmarlama

Tip: Dinamik (hareketli bobin)

Frekans tepkisi: 50 Hz- 16,000 Hz

Mikrofon ekseni etrafında dönüşel simetride, tek biçimli frekans kardiod yapısı

Çıkış seviyesi Açık Devre Voltajı: -51,5 dBV / Pa * (2,6 mV) * 1 Pa = 94 dB SPL

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR