Midex Rack-12U 12 Kanal Rack Tipi Mikser 99 Dsp Ses Mikseri

Midex Rack-12U 12 Kanal Rack Tipi Mikser 99 Dsp Ses Mikseri

Marka : Midex

 

Midex Rack-12U 12 Kanal Rack Tipi Mikser 99 Dsp Ses Mikseri

 

Midex Rack-12U, rack tipi mikser kategorisindeki, kulaklık çıkışlı kayıt özellikli 99 dsp efekt ve 12 kanallı rack tipi mikser modeldiir.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın!

 

Rack Tipi mikser

Geçmişten günümüze ilerleyen teknoloji ile birlikte bir çok elektronik cihazlarda gelişim meydana gelmiştir. Bu cihazlardan biride rack tipi mikser modelleridir. Kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlayan bu modeller teknik özellikleri ile de oldukça fazla tercih edilmektedir. 

Rack tipi mikser geniş kesime hitap eden farklı yerlerde kullanılan özellikle canlı performanslarda tercih edilen ürünlerdir. Teknik özelliklerinde usb, aux, phantom, 2 stereo mikrofon girişi gibi özellikleri barındırması ile göz doldurmaktadır. Ayrıca 12 kanal rack mikser ile kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlamaktadır. 

12 kanal rack tipi mikser ürünleri profesyonel uygulamalar için birebirdir. Özellikle canlı sahne performanslarında her kanalında aynı şekilde sesi almanıza olanak sağlamaktadır. Diğer yandan ise çok çeşitli özellikleri ile de sahne ekipmanlarının demirbaşı olmayı başarmıştır. 

 

Tipi Mikser Özellikleri

Rack tipi mikser özellikleri noktasında bol opsiyon seçenekleri  ve teknik özellikleri ile profesyonel uygulamalar için tercih edilmektedir. Sahne performanslarında kullanılmasının yanında stüdyo uygulamaları için de kullanılmaktadır. 12 kanal rack mikser modeli ise kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlamaktadır. 

Günümüzde en çok kullanılan modellerden biri olan cihaz teknik özellikleri ile fazlasıyla adından söz ettirmektedir. Geçmişte çok fazla zorluk ile karşılaşan kullanıcılar teknolojinin de ilerlemesi ile birlikte bu problemleri gidermişlerdir. Özellikle 12 kanal rack tipi mikser uygulamalarda çokça tercih edilen modeller arasına girmeye başarmıştır. Cihazda ultra performans göstermenize olanak sağlayan led kontrolleri, condenser mikrofonu çalıştırması, usb, aux ve ekolayzer gibi özellikleri olması sayesinde de kullanılmaktadır.

 


Midex Rack-12U Özellikleri

Rack Tipi Mikser 

12 Kanal

99 Dijital DSP Efekt

Blutooth' lu MP3 Player Usb

+48V Phantom Power

Her kanal için 3 band EQ

Dual 7 band EQ

5 band efekt level monitör

Kayıt özelliği

Kulaklık Çıkışı

 AUX Send

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR