M-Audio M-Track Quad - 4 Giriş 4 Çıkış Ses Kartı

M-Audio M-Track Quad - 4 Giriş 4 Çıkış Ses Kartı

Marka : M-Audio

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

M-Audio M-Track Quad - 4 Giriş 4 Çıkış Ses Kartı

  

M-Audio M-Track Quad ses kartı, mikrofonlar için XLR girişler, enstrümanlar için TRS girişler ve keyboard'larınız için midi giriş çıkışları bulunan 4 giriş 4 çıkış ses kartı modelidir. En ucuz m-audio m-track quad fiyatı yonkamuzikmarket.com'da

 

4 Giriş/Çıkış'lı gelişmiş USB ses kartı


M-Audio M-Track Quad USB arabirimi kompakt yapısı ve sunduğu özellikler ile home stüdyonuzun kalbini oluşturacak kapasiteye sahiptir. M-Track Quad size mikrofonlarınız için XLR girişler, enstrümanlarınız için TRS girişler ve keyboard'larınız için MIDI giriş/çıkışlar sunmaktadır. Sağlam ve dayanıklı aluminyum şase her türlü canlı perfomans için idealdir. Zero-latency (0-gecikme) audio monitoring sayesinde her türlü kaydınızı kolaylıkla alabilirsiniz. M-Track Quad hem Avid® Pro Tools® Express hem de AIR gurubunun Ignite yazılımı ile birlikte gelmektedir.

Göze çarpanlar

  • 4 Analog giriş / çıkış
  • 24 bit / 96 KHz
  • Zero-latency
  • Entegre 3 portlu powered USB-hub
  • 48 Volt Phantom power ve gitar seviyesi giriş imkanı
  • Her kanal için insert giriş
  • Avid® Pro Tools® Express ve Ignite yazılım ile birlikte

Stüdyonuz için tam teşekküllü ses kartı
Home stüdyonuzun kalbini oluşturan M-Track Quad her türlü kayıt ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek tam donanımlı bir USB ses kartıdır. Dört adet 48 Volt phantom power destekli solid-state preamplifikatör ile XLR girişler üzerinden kondenser mikrofonlarınızı kullanabilirsiniz. Bu XLR girişler aynı zamanda 1/4" TRS girişlere de sahip olduklarından her türlü enstrüman ve line seviyesi kaynaklarınızı bu girişler üzerinden kaydedebilirsiniz. Bunların üzerine MIDI giriş/çıkışlarını ve 3 portlu USB girişi eklediğinizde artık kayıt edemeyeceğiniz hiç bir şey kalmayacaktır.

Tüm MIDI ekipmanlarınızı bilgisayara bağlayın
M-Track Quad üzerinde 16 kanal MIDI giriş çıkışı destekleyen MIDI arabirimi mevcuttur. Bu sayede MIDI ekipmanlarınızı bilgisayara bağlamak için harici bir MIDI arabirimine ihtiyaç duymazsınız. Üzerinde bulunan 3-port USB hub sayesinde ilok, USB bağlantılı klavye, kontroller gibi cihazlarınızı doğrudan M-Track Quad'a bağlayabilirsiniz. 

Harici efekt cihazlarınızı bağlayın
M-Track Quad'ın üzerinde bulunan kanal insert'leri aracılığı ile favori harici efekt cihazlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Benzersiz vokaller için reverblerinizi, farklı sound arayışlarınız için vokal ve efekt pedallarınızı, compressor ve EQ'larınızı insert girişleri üzerinden M-Track Quad'a bağlayarak her türlü sound denemelerinizi yapabilirsiniz. Bir kez insert kullanmaya başladığınızda bir daha vazgeçemeyeceksiniz.

Müzik yapmak için herşey 


İster aklınıza gelen fikirleri hemen gerçeğe dönüştürmek isteyin, ister profesyonel sound'a sahip kayıtlar alın veya elektronik müzik yazmak isteyin M-Audio M-Track Plus müzik yapabilmeniz için size son derece kolay, ulaşılabilir ve basit bir yol sunmaktadır. Tüm dünyadaki stüdyolarda standart olarak kullanılan yazılımın başlangıç sürümü olan Protools Express'in size sunduğu kayıt, MIDI ve notasyon imkanları ile kayıtlarınızı hemen almaya başlayabilirsiniz. Protools Express ile ilok birlikte gelmektedir.

Ignite 


Ignite müzisyen dostu bir şekilde müzikal fikirlerinizi yakalayıp, birleştirip, düzenlemenizi sağlayan yepyeni bir yazılımdır. Sezgisel grafik arabirimi kullanıcıyı deneyimleme ve yeni yollar keşfetmeye teşvik etmektedir. "Smart MIDI Chord" ve "Phrase Players" fikirlerinizi güçlendirerek 275'i aşkın sanal enstrüman ile hayata geçirmenizi sağlar. Fikirlerinizi veya kayıtlarınızı arkadaşlarınız ile paylaşmaya hazır olduğunuzda kolaylıkla Soundcloud'a yollayabilir veya WAV ve MIDI dosyaları olarak export ettikten sonra Pro Tools -veya herhangi bir DAW'a- aktarabilirsiniz. En güzeli ise Ignite M-Audio keyboard controller'ınız ile herhangi özel bir ayar ve düzenlemeye gerek duymadan çalışmaya başlar. 

ÖZELLİKLER
Arrow 24-bit / 48 kHz dijital audio işlem
Arrow Zero-Latency (sıfır-gecikme) audio monitöring
Arrow 4 adet XLR + 1/4" combo giriş
Arrow Kondenser mikrofonlar için seçilebilir +48 Volt phantom power
Arrow Her giriş için Mic/Line veya enstrüman seviyesi seçim düğmesi
Arrow 4 adet 1/4" TRS insert, kanal başına bir adet
Arrow MIDI In ve OUT
Arrow 1/4 TRS balanslı çıkış (Çıkış 1 ve 2), seviye kontrollü
Arrow 1/4 TRS balanslı çıkış (Çıkış 3 ve 4), sabit seviyeli
Arrow Stereo / Mono monitör düğmesi
Arrow Bağımsız seviye kontrollü kulaklık çıkış
Arrow Ignite yazılımı
Arrow ilok ile birlikte gelen Protools Express yazılımı
Arrow Boyutlar333 mm x 89 mm x 156 mm
Arrow Ağırlık1.9kg.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR