Lastvoice Telsiz Kablosuz Gitar Mikrofonu (Şarjlı)

Lastvoice Telsiz Kablosuz Gitar Mikrofonu (Şarjlı)

Marka : Lastvoice

 

Lastvoice Telsiz Kablosuz Gitar Mikrofonu (Şarjlı)


Lastvoice kablosuz gitar mikrofonu, enstrüman mikrofonu kategorisindeki, oldukça kullanışlı olan alıcı ve verici şeklinde iki parçadan oluşan şarjlı gitar mikrofonu modelidir.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın! 


 

Gitar Mikrofonu

Mikrofon çeşitlerinden birisi olan enstrüman mikrofonlarının içerisinde yer alan gitar mikrofonları genellikle kondenser mikrofonlardan oluşmaktadırlar. Geniş kapsülleri ile birlikte akustik çalışmalarda daha net ve leziz ses deneyimleri için pürüzsüz ses kaydı yapmanıza sağlayan kapsüllere sahiptirler. Gitarların akustik olduklarını ön görürsek eğer bu enstrümanlar için kullanılması gereken mikrofonların da akustik olması ve bu tip kayıtlar özellikle uygun olması gerekmektedir. Gitar mikrofonları genellikle dinamik ya da kondenser olmaktadırlar. Bu tip mikrofonların kablolu mikrofonlar olduklarını ve fazlasıyla tercih edilmelerine karşın kablosuz mikrofon kullanan gitar kullanıcılarının da olduklarını belirtmeden geçmeyelim.


Akustik Gitar Mikrofonu

Akustik gitar mikrofonları ses alım konusunda en detaylı mikrofonlardan birisidir. Tek yönlü kardiyoid yapıları sayesinde enstrümanın sesini sağa sola yaymadan direkt olarak ortalarında yani kapsülün içerisinde toplayan yapılar ile pürüzsüz ses deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için birebir olacak bir ürün olarak söylenebilir. Akustik gitar mikrofonları genellikle enstrümanın arkasına yerleştirilen bir çivi jak dolayısıyla kablolu bir şekilde ses mikserlerinize aktarılmaktadır. Kablosuz akustik gitar mikrofonu isteyenler için de sitemizde seçeneklerimizin olduğunu söylemeden geçmeyelim. Akustik gitar mikrofonu seçimlerinizde dikkat etmeniz gereken en başlıca özelliklerden bir diğeri de gitarınızın özelliklerine göre seçimlerinizi gerçekleştirmenizdir. Akustik olmayan bir gitarda yani mesela klasik, elektro gibi gitarlarda kullandığınız zaman randıman alamamanız olasıdır.


Klasik Gitar Mikrofonu

Klasik gitar mikrofonu modellerinin en belirgin özelliklerinden birisi sesi ekolu bir şekilde almalarıdır. Klasik gitarlarda akor basması tellerin sertliğinden ötürü çok zor olduğu için kullanım esnasında güçlü bir ses çıkarmak pek mümkün değildir. Bunun için de klasik gitarlarda kullanılması gereken mikrofonların sesi ekolu ve hatta derinlikli almaları, böylelikle de hoparlörlerinize ve yahut referans monitörlerinize sesi yüksek bir şekilde ileterek klasik gitarlarınızdan istediğiniz ses randımanını elde edebilmenizi sağlarlar. Klasik gitar mikrofonları genelde kablolu olmakta ve kondenser yapıda üretilmektedir ama buna karşın kablosuz seçimler de yapabilirsiniz.


Gitarlar için tercih edebileceğiniz Lastvoice markasının çatısı altında üretilen LV-01 modelini denediniz mi? Kablolu muadillerine karşın kablosuz olarak kullanılabilen ve kondenser mikrofonlarla dinamik mikrofonlara taş çıkartan bu ürünü sitemiz üzerinden inceleyebilir ve 377 TL gibi her bütçeden insana hitap edebilecek fiyat bandı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz. Direkt olarak tak çalıştır bir sistemle Driversız şekilde kullanabileceğiniz şarjlı bir alıcıya sahip olan bu ürünü gitarlarınızın yanı sıra jak girişi olan bütün enstrümanlarınızda 100 farklı frekans seçebilme özelliği ile gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Kullanım Alanları;

6.3 mm Jack girişi olan enstrümanlar


Lastvoice Lv-01 Teknik Özellikleri;

 UHF Enstrüman Mikrofonu

Gitar Mikrofonu (Jak girişi olan enstrümanlar için)

Değiştirilebilir 100 Frekanslı ( Aynı anda 100 adete kadar kullanabilme )

Şarjlı ( Şarj Kablosu Dahildir )

1 Alıcı ve 1 Verici Sistem

Çekim Mesafesi: 100 Metre

UHF Band (Uzak Çekim Alanına sahip)

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR