Earbombz Eb Pro Bombz Kulak İçi Kulaklık

Earbombz Eb Pro Bombz Kulak İçi Kulaklık

Marka : Ear Bombz

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Earbombz Eb Pro Bombz Kulak İçi Kulaklık

         

Earbombz eb pro bombz, ses alan superlative derinliğe sahip, tabletler, akıllı telefonlar, iPod'lar, bilgisayarlar, sahne ve stüdyo da kullanılan kulak içi monitör kulaklık modelidir.En ucuz Earbombz eb pro bombz fiyatı yonkamuzikmarket.com'da

 

Üstün Kalite ve Dayanıklılık  EB-Pro-kulak içi monitörler detaylara kritik dikkat, en yüksek dereceli metal ve endüstri lideri bileşenlerden imal edilmiştir. Benzersiz akustik bölme tasarım müzikal deneyim ses alan ve not-by-nota netlik üstün derinliğini oluşturur.


Gürültü İzolasyonu: Gürültü izole silikon uçları dış dünyanın ortam gürültüsünü kapatmak için tasarlanmıştır. Kafanda müzik dinlemek ve zihninizin ses parça kaybolmak.


Dahil Mikrofon: güvenlik ve rahatlık için bir in-line cep telefonu mikrofon ile donatılmış olarak geliyor. Asmak ve özelliklerin yanı sıra oyun cevaplamak ve işlevselliği duraklatma Çift eylem * mikrofon düğmesi sağlar.


EB-Pro-kulak içi monitörler, bugünün teknolojisi için optimize edilmiştir: Tabletler, akıllı telefonlar, iPodª, bilgisayarlar, sahne ve stüdyo kulak-içi monitör uygulamaları. Güney Amerika yağmur ormanları bu ürün destek korunması gelen kar bir yüzdesi.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR