Daddario EJ45 Klasik Gitar Teli 4/4 (1 Takım)

Daddario EJ45 Klasik Gitar Teli 4/4 (1 Takım)

Marka : Daddario

Daddario Ej45 Klasik Gitar Teli

 

Dünya genelinde tüm enstrüman çeşitleri içerisinde çok sevilen ve sık kullanılan klasik gitarlar, zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak çeşitli yıpranmalara maruz kalabilir. Örneğin, gitar telleri zamanla aşınabilir, yıpranabilir ve zarar görebilir. Çünkü gitarın en sık kullanılan ve önemli parçalarından biri telleridir. Bu durumda gitarınızı tekrar eskisi gibi keyifle kullanabilmeniz için gitarınızın telleri değişmeli ve yenisinin alınması gerekir. Tam da bu noktada sizlerin derdine deva olabilecek, gitarınızın tellerinin eskisinden bile daha sağlam olacağı bir marka önerimiz var. Daddario Ej45 klasik gitar teli setleri sizlerin beğenisine sunularak büyük bir talep görmüştür. Bu yüzden çok sık tercih edilen ve kullanılan bir klasik gitar teli haline gelmiştir. Bu sebeple sizlere bu yazımızda Daddario Ej45 klasik gitar teli setini kısaca tanıtacağım. 

 

Daddario EJ45 Özellikleri

Ej45 Daddario markasının çok fazla talep gören klasik gitar teli setlerinden biridir. Kaliteli ve zengin tonları ile kullanıcıya ve dinleyenlere keyif hissi ile birlikte rahatlık da verir. Dünya da oldukça popüler olan klasik tel setleri için Pro-Arte denilir ve Daddario markası için Ej45 serisi Premium bir klasik gitar tel setidir. Bu yüzden zengin tonajları ve güzel ses tonları ile bilinerek sıklıkla tercih edilir. Ej45 serisinin telleri gümüş kaplama ve bronz tel olarak üretilmiştir. Birçok çekirdek lifleri ile sarılarak üretilmiş, akort ayarları yüksek ve parlak sesler elde edebileceğiniz klasik gitar telidir. Ayrıca hassas olan tonlara sahiptir ve özel bilgisayarlar ile lazer makinesi kullanılarak kontrollü bir şekilde gerilim/çap ölçümleri yapılır sonrasında üretime geçilir. Böylelikle üretilen bu teller sizlerin beğenisine sunulmak üzere satışı gerçekleştirilir. Her kesimin rahatlıkla kullanabileceği Ej45 tel serisi kalitesi sayesinde uzun yıllar dayanıklılık ve zengin ses tonları sunar. 

 

Daddario EJ45 Klasik Gitar Telleri

1 - E --- 0280

2 - B --- 0322

3 - G --- 0403

4 - D --- 029

5 - A --- 035

6 - E --- 043

MADE IN USA

 

Daddario Ej45 Klasik Gitar Teli İçin Merak Edilen Soru ve Cevaplar

1.    Daddario Ej45 Klasik Gitar Teli Kısaca Özellikleri Nelerdir ?

•    Daddario Markasının çok satan tel setlerinden biridir. Ayrıca normal tansiyon olup, kullanımı rahat ve dayanıklı bir üründür. 
•    Lazer makinesi kullanılarak hassasiyet ile üretilen tellerden tiz tonlar elde edilir.
•    Hassas olarak sarılmış bas telleri, zengin ve sıcak tonları ile tutarlılığı öne çıkmıştır.
•    ABD2 üretilmiştir
•    Çevre dostu ve dayanıklı ambalajı sayesinde her zaman yeni kalır
•    Yüksek performans ve kaliteli bir kullanım sağlar. 

 

2.    Ej45 Klasik Gitar Teli Fiyatları Nedir ?

Ej45 tel setleri yüksek kalitesi ve performansı ile çok sık tercih edilen ve önerilen bir üründür. Bu yüzden diğer tellere oranla fiyat olarak bir tık pahalı olabilir ama kesinlikle verilen paranın hakkını veren bir klasik gitar telidir. Ayrıca her bütçeye uyan makul rakamlarda satışı gerçekleşmektedir. Uzun yıllar dayanıklı ve yüksek performansı ile kullanabileceğiniz Daddario markasının tel setlerinden memnun kalacağınıza eminim.

 

3.    Daddario Ej45 Tel Setini Nerede Bulabilirim ?

Klasik gitarınızın ihtiyacı olan Daddario markalı tel setlerini ve daha fazlasını www.yonkamüzikmarket.com adresinden kolaylıkla bulabilirsiniz. Sizler için güvenilir ve kaliteli markaların ürünlerini tedarik ederek uygun fiyatlara satışını yapmaktayız. 

 

4.    Web Siteniz Üzerinden Satın Alacağımız Ürün İçin Kargo Süresi Ve Ödeme Yöntemleri Nedir ?

Mesai saatleri içerisinde satın alacağınız ürün, 1 iş günü içerisinde özenle paketlenerek kargoya verilir ve devamında gelen 2 iş günü içerisinde de ürününüz sorunsuz bir şekilde elinize ulaşır. Ödeme işlemlerinizi ise 3d güvenlikli kredi kartı seçeneği ile taksitlendirerek ya da mevcut tutarı size belirteceğimiz banka hesabımıza Havale veya EFT yolu ile göndererek rahatlıkla ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR