Daddario EJ27N Klasik Gitar Teli 4/4 (1 Takım)

Daddario EJ27N Klasik Gitar Teli 4/4 (1 Takım)

Marka : Daddario

Daddario EJ27N Klasik Gitar Teli 4/4

 

Enstrüman çeşitleri içerisinde en sık tercih edilen ve çok kullanılan bir müzik aleti olan klasik gitarların, zaman içerisinde ve kullanıcıların da kullanımına bağlı olarak tellerinin yıpranması, zarar görmesi gibi sorunlarla karşı karşıya gelinebilir. Bu durumda sağlıklı bir kullanım ve müzik keyfinizi doyasıya yaşamanız için tellerin değişmesi gerekir. Ama hiç merak etmeyin sizlere yardımcı olacak ve sorununuzu en kısa sürede halledebilecek bir marka önerimiz var. Daddario markasının klasik gitarlarınız için muhteşem kalitede tel çeşitleri mevcuttur. Ve Daddario markasının Vizyonu, ihtiyacınız olan ürünü sizler için en iyi şekilde üretip, kullanıma sunmaktır. 

 

EJ27N Klasik Gitar Telleri Özellikleri

Daddario Ej27 klasik gitar tellerinin 3 teli naylondan diğer 3 teli ise gümüş kaplama olarak yapılmıştır. Bu sebeple gencinden yetişkinine kadar her kesim rahatça konforlu bir şekilde kullanabilir. Ayrıca profesyonel ya da amatör her kullanıcı bu telleri tercih edebilir. Tellerinin naylon ve gümüş kaplamadan olması sebebiyle tiz ve güzel bir ses rengi ile uzun tonlamalar rahatlıkla elde edilebiliyor. Nota değerlerini de doğru ve yüksek yansıtması sebebi ile de verimlilik artarak düzgün ses çıkışı sağlanmış oluyor. 

 

Klasik Gitar Severlerin Tercihi Daddario Tel Seti

Ej27N tel setleri klasik gitar kullananların sık tercih ettiği bir markadır ve Silver materyaller ile üretilip, tür olarak da normal tansiyondur. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi 3 teli Silver gümüş kaplama ve diğer 3 teli naylondan yapılmıştır. Bu sayede ses dengeli ve etkili bir çıkış sağlıyor. Üstelik her kitleye hitap etmesi sayesinde fazlası ile dikkat çeken bir üründür. 
Ayrıca sadece klasik gitarlar için değil, her müzik aletine uygun farklı ürünleri, aksesuarları ve enstrüman telleri de mevcuttur. Geniş ürün yelpazesine ve klasik gitar tellerine ulaşmanız için www.yonkamüzikmarket.com adresine sizleri değerli müşterilerimizi bekleriz. 

 

EJ27N için Merak Edilen Soru Ve Cevaplar

1.    Daddario Tel Seti Özellikleri Nelerdir ?

•    Kullanıldığı Enstrüman: Klasik Gitar
•    Kapsamı : Set
•    Malzeme : Gümüş ve Naylon
•    Ölçüler : 4/4
•    Tansiyon : Normal
•    Mükemmel Balans değeri ve güvenirlilik.
•    Çevre dostu dayanıklı ambalajı ve daima yeni kalmasını sağlayan özel muhafazalı set.
•    Yüksek kalite ve performans sağlar.
•    ABD’ de üretilmiştir.

 

2.    Daddario Klasik Gitar Teli Fiyatları Nedir ?

Firmamız sizler için hem kaliteli hem de güvenilir ürünlerin satışını, fiyat-performans doğrultusunda yapmaktadır. Bu sebeple bütçenize uygun kaliteli bir klasik gitar telini Daddario serisinde bulacağınıza eminim. Gayet uygun bir fiyata satın alacağınız Ej27 tel serisini uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz. 

 

3.    Daddario Markası Sadece Klasik Gitar Teli mi Üretmektedir ?

Sadece klasik gitar telleri değil, birçok müzik aletine uygun tel setleri ve enstrüman sehpaları, aparatları, aksesuarları, cila ürünü ve bakım kremi gibi birçok ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken bir markadır.

 

D'addario EJ27N Klasik Gitar Teli
Çap Gerilim Kod Tel inc mm Ibs kg
J2701 E 0.028 0.71 15.3 6.94
J2702 B 0.032 0.81 11.6 5.26
J2703 G 0.040 1.02 12.1 5.49
J2704 D 0.030 0.76 16.3 7.39
J2705 A 0.035 0.89 15.0 6.80
J2706 E 0.043 1.09 14.0 6.35

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR