Crown DCİ 8-600ND Power Anfi 100 Volt 8x600 Watt

Crown DCİ 8-600ND Power Anfi 100 Volt 8x600 Watt

Marka : Crown

100 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ.
SİPARİŞLERİNİZ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLECEKTİR.

Crown DCİ 8-600ND Power Anfi 100 Volt 8x600 Watt
  

 

Crown dci 8 600nd, 4 ve 8 ohm'da 8 x 600 watt çıkış gücüne sahip entegre edilmiş dsp özellikli 100 volt power anfi modelidir. En ucuz crown dci 8 600nd fiyatı yonkamuzikmarket.com'da

 

Crown dci 8 600ND Özellikleri

  

4x2400 Watt Dsp 100 Volt Power Ampfilikatör

 

DCI ND amplifikatörler zorlu montaj uygulamaları için kalite 4- ve ağ bağlantısı ve entegre edilmiş dsp özelliği bulunan dijital AVB girişi ile 8-kanal amplifikatör. Mevcut 8 kanal da 600 watt güç kapasitesi (4, 8 ohm, 70 volt ve 100 volt) vardır. DCI ND serisi minimum taban alanı gerektiren mükemmel performans sağlayan yüksek verimli amplifikatör çip teknolojisine dayanmaktadır. Modern D sınıfı güç amplifikatörü devresi 4 ile 8 ohm aynı çıkış gücü sağlar ve 70 ya da 100 voltta. Ek transformatörler 70/100 volt çalışması için gerekli değildir.


DCI ND yükselticiler kullanılan HiQnet geliyor, TCP / IP (Ethernet) protokolü ile çalışır. Bir kontrol ve izleme yazılımı olarak kullanılan "Ses Mimarı" dir. Kapsamlı ekipman seviyeleri, empedansları, hata mesajları (kırpma, gerilim, sıcaklık) ve pilot tonu izlenmesine olanak sağlar. Ayrıca, ses yoğun DSP tarafından düzenlenebilir. Giriş ve çıkışların, giriş kompresör, 48K veya 96K örnekleme oranı, giriş ve çıkış gecikmesi, giriş ve çıkış EQ, sinyal jeneratörü ve crossover için multi-level sınırlayıcı: Aşağıdaki özellikler kullanılabilir kullanabilir.


Analog girişlere ek olarak, DCI ND modelleri dijital AVB (Audio Video Bridging) girişi var.


2U büyük DCI ND> 108 dB gürültü oranı olağanüstü bir sinyal yükseltici. Yenilikçi Sürücü Çekirdek devre tasarımı son derece yüksek bir verimlilik garanti eder. Optimal enerji dengesi ve sözde "Uyku" modu için yardımcı olur. Bu bekleme modunda az 1 watt acil motivasyon rağmen gereklidir. Buna ek olarak, isteğe bağlı otomatik sinyal olmadan önceden tanımlanmış bir süre sonra amplifikatörü kapanır "Auto Standby" modunu etkinleştirmek için.


Ön tarafta bir ekran, kontrol ve açma / kapama düğmesi yoktur. Düşük ağırlık ve en fazla 8 kanal için kompakt tavan küçük raflar karmaşık sistemlerin yerden tasarruf entegrasyonu sağlar.


Crown DCI ND Serisi  power ampfilikatörler fuar ve kongre merkezleri, sinemalar, eğlence parkları, büyük oteller ve stüdyoları gibi bir ağ karmaşık uygulamalar için idealdir

 

2 Yıl Garanti

Ücretsiz Hızlı Kargo

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR