Behringer SRC2496 AD-DA Çevirici

Behringer SRC2496 AD-DA Çevirici

Marka : Behringer

 

Behringer SRC2496 AD-DA Çevirici

Behringer src2496, amfi mikser kategorisindeki, alanında uzman ekibimizin sizler için seçtiği kaliteli ve kullanışlı çevirici modelidir.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın!


Özellikleri

31 ve 100 kHz arasındaki herhangi bir örneklem oranını 32, 44.1, 48, 88.2 veya 96 kHz örnekleme oranlarına dönüştürür.
AES / EBU ve S / PDIF (koaksiyel veya optik) arasında esnek format dönüştürme yapar.
Wordclock veya dijital giriş vasıtasıyla evrensel örnek hızı senkronizasyonu vardır.
Aynı örnekleme hızında paralel A / D ve D / A dönüşümüne izin verir. Giriş / çıkış sinyali ve kulaklık izleme için hassas ölçme yapar.
Neredeyse tüm ses sinyallerini kaydetmek için vurgu bitlerinin ve diğer önemli, dijital olarak iletilen bilgilerin doğrudan manipüle edilmesine izin verir.
Yüksek hassasiyetli kuvars saat jeneratörü titreşimi ortadan kaldırır ve ayar dışı, yanlış örnekleme oranlarını düzeltir.
Çok hızlı izleme, varispeed uygulamalarını destekler.
Son derece dik kenarlı otomatik ayarlı yumuşatma önleyici filtre Tüm 3 çıkış (XLR, RCA, Optik) aynı anda çalışabilir (splitter).
Behringer Ultramatch Pro SRC2496 AD-DA Converter, ayrı ayrı seçilebilir girişleri (patchbay işlevselliği) vardır.
Farklı örnekleme oranları, formatları veya arayüzleri olan profesyonel ses cihazları arasında dijital sinyaller aktarmanızı ve dijital medyadan kayma veya titreşimi ortadan kaldırmanızı sağlar.
AES / EBU ve S / PDIF (koaksiyel veya optik) arasında format dönüştürme, 16, 20 veya 24 bit çözünürlükte yüksek kaliteli sinyal çıkışı ile sağlanmaktadır.
Bunların hepsi yeterli değilse, XLR, RCA ve optik çıkışlar, ayrı olarak seçilebilen girişlerle eşzamanlı olarak kullanılabilir, inanılmaz SRC2496'yı şaşırtıcı işlevsel bir dijital yama bölümüne dönüştürür.

 Not-Tedarik Süresi 30 Gün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR