Barcelona Lc 3600 Bk Paket 3/4 Klasik Gitar 8-14 Yaş (Stand Kılıf Pena Hediye)

Barcelona Lc 3600 Bk Paket 3/4 Klasik Gitar 8-14 Yaş (Stand Kılıf Pena Hediye)

Marka : Barcelona

Barcelona Lc 3600 Bk Paket 3/4 Klasik Gitar 8-14 Yaş (Stand Kılıf Pena Hediye)

Barcelona Lc 3600, klasik gitar kategorisindeki, oldukça kullanışlı olan ayrıca 8 ve 14 yaş grupları için özel olarak tasarlanan stant, kılıf ve pena hediyeli klasik gitar modelidir.

Bu muhteşem ürünü sakın kaçırmayın!

Barcelona Lc 3600
Barcelona lc 3600 farklı boy ve ölçüleri bulunan yeni nesil kullanıcıların en çok tercih ettiği gitar modelidir. Barcelona markasının kalitesi ve kullanışlılığını en iyi şekilde ortaya koyabilen bu muhteşem gitar modelini birçok açıdan ele alacağım. Öncelikle bu muhteşem model klasik gitar modelidir. Bilmeyenler için genel gitar ve klasik gitardan bahsetmek istiyorum. Gitar gövdeye, sapa, genellikle sap üzerinde perdeleri bulunan tepe kısmında burgulara sahip sap üzerinden gövdeye ulaşan farklı maddelerden üretilen bilen telle sahip telli çalgı aletidir. Farklı tür ve çeşitleri bulunan bu eşsiz enstrüman türü dünya çapında en çok kullanılan ve bilinen çalgı aletidir. Klasik gitar ise gitarın en temel örneği olarak kabul edilen gövdesi üzerinde ses deliği bulunan misina benzeri sert naylondan olan tellere sahip rahat kullanıma uygun perde aralıklarına sahip baş kısmında tellerin sabitlendiği burguların kafaya bağlandığı kısımda boşluk yani delik bulunan gitar türüdür. Ses ve tını bakımından yumuşak tonlara sahip olan bu gitar türünün en iyi örneklerinden biri de Barcelona lc 3600 modelidir. Birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen ve kullanılan bu müzik aleti hem cebinize oldukça uygun hem de performans açısından da oldukça verimli müzik aletlerinin başında gelmektedir. Barcelona lc 3600 gitar modeli kullanmaya başlayacağınız ilk andan itibaren sizi etkileyecek düzeyde verimli performanslara gebedir. 


Barcelona lc 3600 bk 3/4 son yıllarda en çok merak edilen ve sorulan müzik aletlerinin başında gelmektedir. Bunun en büyük sebeplerinden biri de yeni kullanıcıların en çok tercih ettiği klasik gitar modeli olmasıdır. Ayrıca 3/4 olarak geçen kısım ise 8 ve 12 yaş arası kişiler için kullanıma uygun olduğunu belirtmektedir. Bu gitarın hacmi yani boyutu normal türüne göre daha küçüktür. Boyu ve genişliği belirttiğim yaş gurubuna göre özenle üretilen bu çalgı aletini çocuklarınıza veya bu yaş gurubu arasındaki sevdiklerinize gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Hem onları sanata ve gitar tutkusuna bir adım daha yaklaştırır hem de verimli bir şekilde performans alabilecekleri bir çalgı aleti sahibi etmiş olursunuz. Fakat mutlaka bu tip bir enstrüman satın almadan önce bu alanda üst düzey alaka içerisinde olan tedarik firmaları bulunuz.

Paket İçeriği

1 Adet Barcelona LC3600 bk Gitar

1 Adet Gitar Standı

1 Adet Taşıma Kılıfı

3 Adet Pena

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR