En İyi Telsiz Mikrofon Hangisi

En İyi Telsiz Mikrofon Hangisi

En İyi Telsiz Mikrofon Hangisi

Kablosuz mikrofon veya portatif mikrofon olarak nitelendirilen ses sistemi ürünleri, sahne sunumlarından toplantı ve konferans etkinliklerine dek pek çok alanda kullanılır. Kablo bağlantısına gerek olmadan kullanım rahatlığı sağlayan mikrofon çeşitleri, pille çalışan veya şarj edilebilir sistem tasarımlarında sunuluyor.

En iyi Telsiz mikrofon çeşitleri, el tipi mikrofonlar, headset mikrofon çeşitleri, yaka tipi mikrofonlar, bordcat mikrofonlar ve masa tipi mikrofon seçeneklerinde imal ediliyor. Kullanım alanları ve kapsamlarına göre ürün seçimleri yapılabilir.


Telsiz Mikrofonlar Nasıl Kullanılır?

Mikrofonun türü, kullanım özellikleri ve teknik detayları, yine ürünün nasıl kullanıldığını sunan önemli detaylardır. Pratik ürün seçeneklerinin yanı sıra profesyonellikle dizayn edilen çok sayıda ürün seçkisi bulunuyor.

Telsiz mikrofon seçimleri yaparken, kesintisiz çalışma süreleri, ses kalitesi, alıcı cihaz bağlantısı, frekans aralığı ve frekans eşleşme hızının yanı sıra çığlık önleyici ve gürültü susturucu kombinasyonlarına göre kullanım sağlanabilir.

Uzun süreli kullanımlarda dahi yormayan ve rahat kullanım sağlayan ergonomik tasarımlar, profesyonel alanlarda en çok kullanılan modellerdir. Şarjlı veya pilli özelliklerine göre kablo bağlantısına gerek olmadan kullanım sağlanabilir.


Telsiz Mikrofon Modelleri Nelerdir?

Kablosuz mikrofon modelleri, binlerce seçenekte dizayn ediliyor. Uluslararası üretici firmaların hem tasarım özelliklerinde sunduğu kalite hem ses bileşenlerinde sundukları, mühendislik unsurları ile çok özel modeller bulunuyor.

Ses pürüzsüzlüğünü ne muhteşem şekilde sunabilen mikrofon modelleri arasında; el tipi mikrofonlar en çok kullanılan seçeneklerdir. Ancak iletişim etkinliklerinde daha çok yaka tipi ve baş tipi mikrofon modelleri kullanılır. Toplantılar, kürsü konuşmaları veya benzer nitelikteki organizasyonlarda masa tipi mikrofonlar kullanılır.

Yayınlar için boardcast sistemleri veya stüdyo yayınları için kondenser tipi mikrofon modelleri tercih edilebilir. Ayrıca enstrümanlar için telsiz mikrofon çeşitleri yanı sıra koro mikrofon modelleri de bulunuyor.


Telsiz Mikrofon Özellikleri Nelerdir?

Mikrofonların tür ve niteliklerine göre, özellikleri ve donanımları farklı seçkiler sunar. Çok amaçlı kullanımlar için dizayn edilen telsiz mikrofonlar, vokal, enstrüman mikrofonları, canlı performans, DJ performansı, stüdyo yayını ve kayıtları için imal edilen farklı özelliklerde telsiz mikrofon seçenekleri bulunuyor.

Telsiz mikrofon özellikleri, watt güçleri, çalışma süreleri, frekans aralık ve kanal bağlantı özelliklerine, diyafram kombinasyonlarına ve odak fonksiyonlarına göre özellik alır ve sunar.

Yaka tipi ve baş tipi mikrofonlarda kullanılan cep modülleri, alıcı cihazları ve mikrofon kapsül boyutları gibi farklı özellikler, kullanım alanlarına ve amaçlarına göre dizayn ediliyor.


Telsiz Mikrofon Kullanım Alanları

Radyo yayınları, TV yayınları, canlı veya kayıt yayınlar için kullanılan telsiz mikrofonlar, canlı sahne performanslarında, festivallerde, konserlerde, tanıtım etkinliklerinde, karaoke ve müzik- eğlence aktivitelerinde kullanılabilir.

Cami ses sistemi, okul ses sistemi veya düğün ses sistemi ekipmanları olarak kullanılan mikrofonlar, tatil konseptlerinde, gece kulüpleri, bar ve diskolar, türkü evleri ve müzik alanında faaliyet gösteren hemen her mekan ve alanda kullanılır.

İletişim etkinliklerinde birbirinden farklı modellerde kullanılan telsiz mikrofonlar, ses ve müziğin en ideal şekilde sunulması üzerinde global marka sunumlarıyla dizayn ediliyor.


Telsiz Mikrofon Fiyatları

Profesyonel telsiz mikrofon fiyatları, ürün donanımlarına göre fiyatlandırılıyor. Portatif ses sistemlerinde set ürün seçenekleri, hazır müzik paketi sistemleri, yayın mikrofonları veya reklam tanıtım etkinlikleri için kullanılan farklı modeller bulunuyor.

Her ürün, marka ve model kombinasyonlarına, teknolojik eklentilerine göre fiyatlandırılıyor. Ses karakteristiğine katkı sağlayan bileşenler, gürültü kesici formlar, dijital ve teknik özellikler gibi farklı özelliklere göre ürün seçenekleri bulunuyor. Yüzlerce firma ve binlerce model avantajıyla, her bütçe ve her zevke uygun mikrofon modelleri bulunuyor.

Etiketler: en iyi telsiz mikrofon, telsiz mikrofon, telsiz mikrofon fiyatları, telsiz mikrofon çeşitleri, telsiz mikrofon modelleri,
Mart 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR